Selecteer een pagina

Taxidiploma Amsterdam

Wilt u uw taxidiploma halen bij een professionele rijschool in Amsterdam? VIP Taxiopleidingen biedt opleidingen aan voor zowel het behalen van uw taxi diploma als het behalen van uw Trambaanontheffing.

Haal een speciaal taxidiploma voor Amsterdam

Bij VIP Taxiopleidingen bieden wij meerdere opleidingen aan. Dit zijn de volgende:

  • Opleiding Chauffeurskaart
  • Opleiding Trambaanontheffing
  • Combinatie Chauffeurskaart + Trambaanontheffing

Als u bij ons in Amsterdam de opleiding Chauffeurskaart met succes afrondt, heeft u uw taxidiploma op zak. Wilt u hierna ook aan het werk gaan als taxichauffeur in Amsterdam? Dan is het raadzaam om ook uw Trambaanontheffing te behalen. Hiermee krijgt u toegang om als taxichauffeur met diploma over de trambanen en busbanen in Amsterdam te rijden. Op die manier kunt u sneller uw passagiers van A naar B vervoeren. Dit resulteert in meer passagiers per dag en daardoor meer inkomsten. Zet een slimme zet door meteen te gaan voor de combinatie Chauffeurskaart + Trambaanontheffing. Door deze opleiding te volgen hoeft u één examen minder af te leggen en kunt u meteen na het halen van uw taxi diploma aan de slag in Amsterdam!

Ga voor de aanpak van VIP Taxiopleidingen

U wilt aan het werk als taxichauffeur. Daarmee kiest u voor een baan met veel afwisseling. Iedere dag is anders en uw heeft volop vrijheid. U bouwt na verloop van tijd een eigen klantenkring op, door professioneel te rijden, perfecte service te verlenen en correct gedrag te vertonen. VIP Taxiopleidingen legt graag een goede basis voor uw nieuwe carrière. Als u kiest voor een van onze opleidingen, gaat u voor onze professionele en transparante aanpak. Schrijf u nu in voor de opleiding Combinatie Chauffeurskaart + Trambaanontheffing en rijd snel met uw taxidiploma rond in Amsterdam. Meer informatie? Bel naar 020-4470575.

  • Verschillende opleidingen
  • Ondersteuning bij theorie en praktijk
  • Gratis intakegesprek

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

U wilt Taxichauffeur worden? Een goede keus!

Opleiding
Chauffeurskaart

Opleiding
Trambaanontheffing

Combi Opleiding
Chauffeurskaart + ontheffing

Bel ons voor een direct
antwoord op je vraag