Selecteer een pagina

Taxi rijbewijs

Uw taxirijbewijs halen zonder onverwachte hoge kosten? VIP Taxiopleidingen geeft professionele opleidingen met persoonlijke begeleiding. Tijdens het gratis* intakegesprek wordt aan de hand van uw kennis en vaardigheden een overzicht gemaakt van de kosten die het halen van uw taxirijbewijs met zich meebrengen.

Wat komt er kijken bij het halen van uw taxirijbewijs?

Om taxichauffeur te worden, dient u in het bezit te zijn van uw rijbewijs of deze te halen. Daarna kunt u beginnen met de opleiding Chauffeurskaart. De chauffeurskaart is als het ware een taxirijbewijs: hiermee toont u aan zowel consumenten als aan de controlerende instanties dat u bevoegd bent om beroepsmatig passagiers te vervoeren. De opleiding bestaat uit een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. Beide facetten worden geëxamineerd door het CBR. Voor het theoretische gedeelte is enige zelfstudie vereist. Na het met succes afronden van de opleiding Chauffeurskaart, kunt u de chauffeurskaart aanvragen. U moet hiervoor aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • U bent in het bezit van de chauffeurskaart (taxirijbewijs)
  • U bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
  • U bent in het bezit van een positieve VOG (niet ouder dan vier maanden)
  • U bent in het bezit van een geneeskundige verklaring (niet ouder dan vier maanden)
  • U bent minimaal 18 jaar oud

Taxirijbewijs halen voor in Amsterdam? Behaal uw trambaanontheffing

Wilt u graag na het behalen van uw taxirijbewijs aan de slag in Amsterdam? Haal dan ook uw trambaanontheffing. Rond de opleiding Trambaanontheffing af en krijg als taxichauffeur de vrijheid om over trambanen en busbanen te mogen rijden. Dit zorgt ervoor dat u veel sneller uw passagiers op hun bestemming kunt brengen, wat resulteert in meer klanten en dus meer inkomsten per dag. Wilt u uw taxirijbewijs en trambaanontheffing halen en daarbij letten op de kosten? Ga dan voor onze combinatie.

Verken de mogelijkheden tijdens het intakegesprek

Schrijf u in voor de opleiding die u graag wilt volgen! Wij nodigen u uit voor een intakegesprek. Deze dient betaald te worden, maar zal bij afname van een van onze opleidingen in mindering worden gebracht op het cursusgeld. Wilt u graag meer informatie? Bereik ons telefonisch op 020-4470575.

  • Verschillende opleidingen
  • Ondersteuning bij theorie en praktijk
  • Gratis intakegesprek

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

U wilt Taxichauffeur worden? Een goede keus!

Opleiding
Chauffeurskaart

Opleiding
Trambaanontheffing

Combi Opleiding
Chauffeurskaart + ontheffing

Bel ons voor een direct
antwoord op je vraag