Selecteer een pagina

Opleiding taxipas

Volg een professionele opleiding bij VIP Taxiopleidingen om ervan verzekerd te zijn dat u uw taxipas gaat halen. Hierna kunt u meteen aan de slag als taxichauffeur naar een stad naar keuze. U staat bij ons centraal. U wilt slagen, dus dat is ook ons doel!

Een opleiding op maat voor het behalen van uw taxipas

Wilt u taxichauffeur worden? Dan is het verplicht om een taxipas te bezitten, welke kan worden behaald door een opleiding af te ronden. Bij VIP Taxiopleidingen bieden hier we meerdere opleidingen voor aan. Wij gaan transparant te werk en spreken tijdens het gratis* intakegesprek met u de totaalkosten door. Tijdens dit intakegesprek bespreken wij uw ervaring en kennis, zodat er een goede inschatting gemaakt kan worden. Door deze aanpak krijgt u niet te maken met onvoorziene kosten en krijgt u een opleiding op maat.

Hoe ziet de opleiding Chauffeurskaart eruit?

Als u uw taxipas wilt halen, volgt u de opleiding Chauffeurskaart. Deze opleiding duurt zes dagdelen en wordt onderverdeeld in theorieles en praktijkles. Hiervan wordt er tijdens zestien uur gefocust op de theorie, de andere acht uur wordt besteed aan de praktijk. De praktijklessen volgt u samen met een andere cursist. Volgt u uw praktijklessen liever alleen, dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Deze bedragen zijn zonder BTW. Schrijf u in voor de opleiding van uw keuze om het intakegesprek in te plannen. Wilt u graag meer informatie? Bel naar 020-4470575.

*Voor het intakegesprek brengen wij kosten in rekening. Bij afname van een opleiding wordt dit in mindering gebracht op het cursusgeld.

  • Verschillende opleidingen
  • Ondersteuning bij theorie en praktijk
  • Gratis intakegesprek

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

U wilt Taxichauffeur worden? Een goede keus!

Opleiding
Chauffeurskaart

Opleiding
Trambaanontheffing

Combi Opleiding
Chauffeurskaart + ontheffing

Bel ons voor een direct
antwoord op je vraag