Selecteer een pagina

Taxipas halen

Goedkoop uw taxipas halen bij een professionele taxiopleiding doet u bij VIP Taxiopleidingen. Hier draait het om u te laten slagen. De twee belangrijkste ingrediënten om dit te bereiken zijn een uitstekende opleiding én een VIP-begeleiding.

Goedkoop uw taxipas halen met maatwerk

U vindt het belangrijk om goedkoop en professioneel uw taxipas te behalen. Dat is logisch. Daarom bieden wij onze taxiopleidingen aan op maat. Iedere cursist is uniek, u ook. De hoeveelheid leerstof die de theorie met zich meebrengt is voor iedereen gelijk. Graag helpen wij u om deze snel te beheersen, zodat u al verzekerd bent van het theoriegedeelte. Het praktische gedeelte, de rijvaardigheid, is voor iedereen verschillend. Het varieert per persoon hoeveel lessen men nodig heeft. Hoe goed is bijvoorbeeld uw stratenkennis en heeft u al veel ervaring? Wij schatten in hoe lang wij denken dat u nodig heeft om uw taxipas te behalen.

Welke opleiding past bij u?

Als u kiest voor VIP Taxiopleidingen krijgt u professionele lessen met veel persoonlijke begeleiding. Wij bieden drie opleidingen aan:

  • Opleiding Chauffeurskaart
  • Opleiding Trambaanontheffing
  • Combi van de opleiding Chauffeurskaart + Trambaanontheffing

Als u als taxichauffeur wilt gaan werken in Nederland, bent u verplicht om een taxipas te halen. Echter, als u als taxichauffeur wilt werken in Amsterdam, dient u ook de Trambaanontheffing te behalen. Deze ontheffing heeft veel voordelen. Doordat u de mogelijkheid krijgt om ook over tram- en busbanen te rijden, bent u veel sneller op de plaats van bestemming. Dit betekent dat u meer ritten op een dag kan doen en meer kan verdienen! Beschikt u nog niet over de chauffeurskaart en trambaanontheffing en wilt u aan de slag in Amsterdam? Dan is derde opleiding geschikt voor u! Hierdoor hoeft u één praktijkexamen minder af te leggen. Weet u al welke opleiding u wilt gaan volgen?

Ontdek de mogelijkheden tijdens een intakegesprek

U wilt bij ons goedkoop uw taxipas behalen. Of u wilt graag de mogelijkheden bespreken. Graag nodigen we u uit voor een gratis* intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek bespreken wij uw ervaring en kennis. Op die manier maken wij een overzicht van de totaalkosten en weet u wat u kunt verwachten. Maak een afspraak door te bellen naar 020-4470575 of schrijf u in voor de opleiding van uw keuze. Heeft u een vraag? Bekijk onze veel gestelde vragen.

*Voor het intakegesprek brengen wij kosten in rekening. Bij afname van een opleiding wordt dit in mindering gebracht op het cursusgeld.

  • Verschillende opleidingen
  • Ondersteuning bij theorie en praktijk
  • Gratis intakegesprek

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

U wilt Taxichauffeur worden? Een goede keus!

Opleiding
Chauffeurskaart

Opleiding
Trambaanontheffing

Combi Opleiding
Chauffeurskaart + ontheffing

Bel ons voor een direct
antwoord op je vraag