Selecteer een pagina

Chauffeurspas halen

Als u taxichauffeur wilt worden, dient u uw chauffeurspas te halen. Met deze chauffeurspas toont u aan zowel consumenten als controlerende instanties dat u bevoegd bent om passagiers te vervoeren in uw taxi. Deze chauffeurspas haalt u met gemak bij VIP Taxiopleidingen. Wij zijn een dochteronderneming van verkeersschool Trilling B.V. Dé opleider in Amsterdam voor beroepschauffeurs.

Een chauffeurspas halen: wat komt erbij kijken?

In onze opleiding Chauffeurskaart wordt u theoretisch en praktisch onderwezen en geëxamineerd. Wij staan ervoor garant dat dit op professionele wijze gebeurt! Tijdens het gratis* intakegesprek bespreken wij uw huidige kennis en ervaring. Weet u bijvoorbeeld al veel over de straten in Amsterdam? Is uw rijvaardigheid op hoog niveau? Dergelijke factoren hebben invloed het verloop van uw opleiding. Het theorie- en praktijkexamen om uw daadwerkelijke chauffeurs pas te halen, worden afgenomen door een examinator van het CBR.

Hoe ziet de opleiding eruit?

De opleiding Chauffeurskaart duurt in totaal zes dagdelen. Zestien uur hiervan bestaat uit de theorieles. De overige acht uur bestaan uit de praktijkles. Deze lessen worden gegeven in duo’s; u zult met een andere cursist deelnemen aan deze les. Rijdt u liever niet in duo’s tijdens uw praktijklessen? Hier wordt een extra toeslag voor gerekend.

Ontdek ons aanbod

Naast de opleiding Chauffeurskaart, waarbij u uw chauffeurspas voor de taxi gaat halen, bieden wij nog twee andere opleidingen aan. Dit zijn de opleiding Trambaanontheffing en de Combi Opleiding Chauffeurskaart + Trambaanontheffing. Als u kiest voor de laatstgenoemde opleiding, hoeft u in totaal één examen minder af te leggen. Weet u al welke opleiding u kiest? Schrijf u in voor de gewenste opleiding om een intakegesprek te plannen. Wilt u meer informatie? Bekijk onze veel gestelde vragen of bel naar 020-4470575.

*Voor het intakegesprek brengen wij kosten in rekening. Bij afname van een opleiding wordt dit in mindering gebracht op het cursusgeld.

  • Verschillende opleidingen
  • Ondersteuning bij theorie en praktijk
  • Gratis intakegesprek

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

U wilt Taxichauffeur worden? Een goede keus!

Opleiding
Chauffeurskaart

Opleiding
Trambaanontheffing

Combi Opleiding
Chauffeurskaart + ontheffing

Bel ons voor een direct
antwoord op je vraag